Una de les coses més molestes d’un pis és el soroll dels veïns. Escoltar la seva televisió, converses, música… sobretot si necessites descansar durant el dia. Des de Massich, experts en aïllament a Girona, t’aconsellem aïllar la teva llar perquè puguis gaudir del silenci i de la intimitat que necessites. Per a començar a analitzar quin tipus d’aïllament necessitaria la teva casa, has de tenir en compte alguns factors:

  • Quin tipus de construcció és
  • El clima de Girona
  • La zona del teu habitatge
  • Cap a on aquesta orientada

Una de les coses que més s’aïllen són els sostres, col·locant un sostre flotant que inclou uns suports elàstics. D’aquesta manera s’aconsegueix absorbir part de les vibracions.

Una altra bona opció pot ser col·locar algun dels nostres materials aïllants en una placa de cartó guix com a terminació. En aquests casos si els murs exteriors tenen envans amb una cambra d’aire, s’emplenen amb el material acústic.

Finalment per a aïllar els sòls, es col·loquen materials acústics sota el teu parquet o tarima flotant amb el que s’aconsegueix evitar els sorolls per talonejo, arrossegament de mobles… En aquests casos pot ser que el sòl s’elevi depenent del material emprat. En aquests casos caldria elevar-se els rodapeus i retallar la base de les portes.

Si t’agradaria saber per on entra el soroll a la teva llar, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres perquè analitzem el teu habitatge i et donem un pressupost sense compromís.