Aquestes setmanes, deixant de banda tot el que envolta al COVID-19, patirem uns dies de temporals i que ens fan ser conscients de la importància d’aïllar la nostra llar de Girona enfront de l’aigua i el vent per a evitar grans mals.

Davant un fort temporal de pluja, vents i gelades és necessari assegurar portes, finestres i retirar aquells objectes que puguin causar algun accident en la via pública.

  • Si emplenem amb cel·lulosa o llana de roca evitarem l’entrada de corrents d’aire.
  • Amb escuma autoadhesiva o tires de goma, podrem també restringir l’entrada d’aigua.

Aquests mètodes són resistents i duradors i ens ajudaran a combatre forts temporals. Les cases de Girona que tinguin tarima flotant, poden arribar a tenir filtracions entre el sòcol i el sòl. Per a evitar-ho, utilitzarem un segellador de silicona, làtex o cautxú sintètic per a emplenar els buits. Un altre aspecte important és protegir els cristalls de la nostra llar baixant les persianes perquè cap element impacti i acabi en trencament. En el cas de fortes pluges, hem de tenir els embornals i baixants en perfectes condicions per a evitar embussos i inundacions que ens puguin provocar fortes humitats.

Quan arribi la calma, és recomanable fer una revisió de tot allò que pot haver resultat danyat per si es tornés a repetir. Les teulades quan suporten vents forts són un factor essencial, ja que són els que més pateixen les conseqüències. Si alguna part de la nostra casa acaba inundada, hem de recórrer a un professional.

Des de Massich, volem transmetre la importància d’un bon aïllament per a poder tenir la nostra llar de Girona preparada davant qualsevol contratemps mediambiental. A més de prevenir, aconseguirem mantenir la calor de la nostra casa i un gran estalvi energètic.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a informar-te de les diferents opcions d’aïllament que oferim.

Començarem amb un previ estudi del teu habitatge i sense cap compromís et donarem les claus perquè aconsegueixis una casa confortable i lliure d’humitats.