Viure en una ciutat comporta estar envoltat de sorolls. Gaudir del silenci de la teva llar sense percebre sons dels teus veïns o de l’exterior pot ser una tasca complicada sense un bon aïllament acústic.

El tràfic, els crits del veí, el gos que borda, les obres… podríem enumeren una infinitat de motius pel que et recomanem tenir en compte l’aïllament acústic al moment de reformar el teu habitatge.

Si disposes del pressupost i del temps necessari, al moment de realitzar una obra, pots aprofitar per transformar les parets de la teva llar a Girona.

Si per contra, necessites una solució que no comporti massa temps i que s’ajusti a un pressupost, l’aïllament insuflat serà la teva millor opció ja que aconseguirà esmorteir l’entrada de soroll a l’interior de l’habitatge. Es pot col·locar en diversos espais: sòls, panells, sostres… i ofereix diversos avantatges:

  • Redueix el soroll de l’interior de l’habitatge i que s’emet cap a l’exterior de la mateixa
  • Corregeix l’acústica de la llar
  • Elimina els temps de reverberació
  • Redueix el soroll de l’exterior

Si estàs fart d’escoltar els sorolls de la teva casa i vols evitar que una exposició continuada acabi amb una deterioració de la qualitat de vida de les persones que comparteixen la teva llar, per l’estrès o la irritabilitat, et recomanem que ens demanis més info.

T’escoltarem perquè junts trobarem la solució que millor s’adapti a la teva butxaca i a les teves necessitats.