Vius en un àtic? o en una golfa? Si el teu habitatge està en els últims pisos d’un edifici, és important tenir en compte que un aïllament de qualitat afecta al confort i a la despesa energètica.

Viure en un últim pis té molts avantatges, però també desavantatges. Estaràs més exposat a la pèrdua de calor, ja que no tens a ningú damunt. Per aquest motiu és tan important que l’edifici estigui ben aïllat. Si tens la sort de viure en un edifici nou, en el qual s’han utilitzat materials de qualitat per a la seva construcció, no tindràs massa problemes, però en cas contrari el notaràs i molt.

A l’ésser l’últim pis també serà la part de l’edifici més exposada a les pluges i per conseqüent, més susceptible que apareguin goteres. També és la part que més sol rep, pel que si no vols haver de pagar extenses factures d’aire condicionat, l’aïllament és essencial. Finalment, també hauràs d’assegurar-te de la qualitat dels tancaments de les finestres i portes, perquè no deixin que es coli l’aire i entre el fred o la calor.

En definitiva, Quins passos has de seguir per a aconseguir els resultats que desitges?

  1. Realitza un aïllament en les teulades i forjats: És per on més s’escapa la temperatura dels habitatges i si els aïlles de manera adequada, ho notaràs en la factura energètica i en el confort que sentiràs a la teva casa.
  2. Revisa les finestres i portes que donen a l’exterior de la teva casa per a assegurar-te que no deixen entrar corrents d’aire.

Aquestes serien les dues primeres mesures que hauries de prendre perquè puguis gaudir del teu habitatge. Si t’agradaria que analitzem sense compromís el teu cas en particular, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

T’assessorarem encantats!