La teva llar amb un aïllament tèrmic i acústic en un sol dia. Ens dóna mandra pensar en obres a casa. La zona de confort ja no és tan confortable si tens a uns obrers picant, fent soroll i embrutint la casa. Que bo seria, sortir al matí de casa, tornar al final del dia i que ja estigués l’obra realitzada.

Això és el que passa amb Massich, una obra ràpida, senzilla i neta.

T’expliquem com ho fem:

Es realitzen uns forats en la paret fins a arribar a la cambra d’aire, aquests forats tenen un diàmetre de 3 cm. Per aquests forats s’introdueix l’aïllament tèrmic, es pot triar entre tres tipus d’aïllament: cel·lulosa, que és paper de periòdic reciclat (el més ecològic i natural), llana de roca, que són fibres de roca basàltiques (també natural però el procés de fabricació és menys ecològic) i boletes de eps, poliestirè (plàstic).

En un matí quedarà introduït tot l’aïllament tèrmic en la cambra d’aire de la teva casa, pis, xalet i en general en qualsevol habitatge que dins de la cambra d’aire tingui espai per a introduir el material aïllant suficient (es necessita un estudi previ per a confirmar).

Una vegada acabat, es tanquen els forats amb guix, deixant la paret llisa com al principi. Sí que és convenient pintar la paret, perquè no hi hagi contrast entre els tons de la paret.

També oferim els serveis de pintura de parets i instal·lació de paper pintat, o sinó també pots animar-te a pintar el teu!

Des de Massich t’aclarim tots lels dubtes que et sorgeixin, ens acostem a la teva casa per a valorar-te gratuïtament un estudi de viabilitat, estem a Girona, així que truca’ns i parlem.