Un dels motius pel que un hotel pot baixar les seves puntuacions quan els clients donen la seva opinió és l’acústica. Cada vegada són més les persones que valoren aquest aspecte degut a la gran contaminació acústica que sofrim a les nostres ciutats i, en especial, a la nostra zona de la Costa Brava, on el turisme és el punt fort de l’estiu.

Estem tan envoltats de sorolls, que quan pensem en les nostres vacances idíl·liques moltes persones el que busquen és un recés de pau que els deixi desconnectar del caos del trànsit i sorolls externs en general. Busquen l’anhelat silenci.

Per aquest motiu, és essencial que tots els hotels de Girona prestin especial atenció a aquest factor, que moltes vegades es converteix en la principal queixa dels clients el que repercuteix en la imatge general dels allotjaments.

Per a poder oferir-los un millor servei i una estada confortable, hem de pensar a realitzar un aïllament acústic de qualitat. Des de Massich podrem aconseguir un perfecte confort auditiu en qualsevol estada amb els nostres materials d’aïllament natural i mitjançant una ràpida aplicació, ja que en moltes ocasions el procés pot executar-se en un dia sense necessitat de majors obres.

Si vols millorar la qualitat del teu hotel, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a analitzar de quina manera podem acabar amb la contaminació acústica del teu voltant.