Encara queda una mica per poder sortir de casa i poder gaudir de l’aire fresc, treballar normalment i gaudir d’oci amb amics i familiars, però una bona opció per passar l’estona pot ser organitzar el vostre pròxim viatge. Per això, si tens un hotel a Girona, t’interessa!

Quan realitzem algun viatge i arriba el moment de triar hotel, intentem buscar un lloc que disposi almenys de les mateixes comoditats que la nostra llar. Per aquest motiu, hem de tenir en compte alguns factors que condicionen la nostra posició en el sector hoteler de Girona: L’aïllament tèrmic i acústic són aspectes primordials.

Cada vegada es comparteix més l’experiència de viatges a les xarxes socials (50% dels casos) i el soroll és un dels aspectes que més afecta en les pitjors qualificacions, ja que la gent valora el silenci com un bé preuat. Per aquest motiu, tenint en compte l’auge de compartir informació, on mostrem a amics i coneguts on estem amb tota mena de comentaris personals i fotografies, s’hauria de prestar especial atenció a la reputació online per a poder oferir un servei confortable i de qualitat, que ajudi en la presa de decisions.

Tancament de façanes

El sistema de tancaments de façana és un punt clau per a aconseguir l’aïllament tèrmic i acústic desitjat. No hem d’oblidar que és la superfície que ens protegeix del soroll extern i de la transmissió del fred i la calor.

Reducció de la factura energètica

Com ja sabem, no sols és important la comoditat de l’hotel, ja que un bon aïllament ens permet també reduir la factura energètica fins a un 90%. Això es deu al bon funcionament tèrmic de l’edifici amb el qual aconseguim la màxima eficiència energètica.

Certificat AQH

El sector hostaler responsable que ens envolta, ens empeny a aconseguir els certificats que garanteixin l’absència de contaminació acústica, com el certificat AQH, de l’Institut Tecnològic Hostaler. Amb això s’aconsegueix valorar aquells recintes que posseeixin els millors aïllaments.

Rehabilitar és una opció

Si un hotel no aconsegueixi reunir les característiques necessàries per a oferir un bon servei d’aïllament, es pot recórrer a la rehabilitació. Existeixen diversos sistemes que poden solucionar qualsevol problema d’aïllament adaptant-se a les necessitats dels usuaris i als requisits tècnics establerts.

Si volem aconseguir un perfecte confort auditiu i tèrmic en qualsevol estada a Girona, per a aconseguir al mateix temps millorar la reputació i la satisfacció dels clients, podem trobar les millors solucions d’aïllament a Massich.