En alguns indrets ja es comencen a veure les primeres nevades de l’hivern i és en aquests moments quan som conscients de la importància d’un bon aïllament en la nostra llar per a combatre la neu, gelades i baixes temperatures.

Els flocs de neu són cristalls de gel fins amb ramificacions que atrapen aire, pel que la neu acumulada en la teulada és bon aïllant. Per aquest motiu, no hauria de ser necessari desallotjar-la, però té també un gran inconvenient, el seu pes ja que pot acabar enfonsant la teulada. Per a evitar aquesta càrrega en els edificis, hem d’optar per un aïllament de qualitat en les nostres teulades que eviti filtracions, protegeixi la nostra casa del fred i eviti acumulacions de neu.

Evitar filtracions

Les portes i les finestres són els principals focus en entrada de fred i neu. És recomanable utilitzar aïllants per a juntes el que permetrà una temperatura constant a l’interior i no permetrà l’entrada de l’aigua quan es descongeli.

Aïllament de canonades

Quan s’exposen a baixes temperatures, existeix el risc de congelació. Per a evitar aquest problema, és recomanable embolicar-les en un material d’escuma que les aïlli i les reforci.

Evitar acumulacions

Com us hem comentat al principi, les acumulacions poden portar problemes a les nostres teulades: enfonsament, humitats, desbordament d’aigua… És important evitar-ho o demanar ajuda a professionals.

Acaba amb el fred

Si a la nostra casa comptem amb una caldera moderna, potser té un termòstat de protecció contra gelades, que s’activarà automàticament quan les temperatures baixin. Aquest sistema és molt eficient si volem mantenir les nostres canonades en perfecte estat i la nostra llar calenta en aquests dies d’hivern.

Tots aquests petits consells poden ajudar-nos a combatre el fred, les gelades o la neu aquest hivern a Girona. Si necessites algun dels nostres serveis professionals per a adaptar la teva llar o convertir-lo en una estada agradable, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendrem de forma personalitzada per a donar-te les millors solucions.