Si tens la sort de tenir una caseta de fusta per gaudir dels teus dies lliures, o si tens pensat anar de vacances a una, has d’assegurar-te que compta amb l’aïllament necessari. Les temperatures tan baixes que tenim a alguns indrets del país, ens obliguen a aïllar la nostra casa per poder gaudir d’aquests moments de descans.

Per a això, analitzarem l’aïllament tèrmic que hauria de tenir una casa de fusta. L’ideal seria una casa el més eficient possible sense pèrdues de calor, evitant així floridura en les parets internes.

Comptem amb materials per aïllar l’espai interior i exterior el que ajuda a estalviar energia per escalfar i millorar el confort. Els materials naturals que podem oferir-te són:

  • Poliestirè expandit: Material lleuger i de senzilla manipulació que procedeix del reciclatge d’altres materials. Permet un alt nivell d’aïllament el que protegeix l’estructura de l’habitatge.
  • Llana mineral: Perfecte per a zones en les quals es necessita gran protecció contra incendis. Amb uns costos baixos, ens permet lliurar-nos de la floridura, fongs i insectes.
  • Cel·lulosa: Aïllant realitzat a partir de paper de periòdic reciclat. És un material de gran qualitat i ofereix resultats poc costosos.

També sol ser necessari posar finestres i claraboies de qualitat i aïllar parets amb un d’aquests materials que s’instal·len dins de les superfícies verticals. Si seguim aquests passos, aconseguirem un aïllament uniforme en les parets pel que acabarem amb els ponts tèrmics. Solament necessitem un manteniment mínim perquè les cases prefabricades de fusta aconsegueixin un aïllament de qualitat i de llarga durada, la qual cosa eliminarà problemes de filtracions d’aigua i evitarà la deterioració de l’estructura amb el pas del temps.

Si necessites aïllar la teva casa de fusta, no dubtis a visitar-nos. Aconseguiràs un habitatge amb un aïllament de qualitat i aportant un gran benefici al medi ambient en triar materials naturals.