Si vius en un primer pis a Girona, amb un porxo o una llotja buida sota, hauràs patit les molèsties del fred, la humitat, la dificultat d’escalfar la teva llar, les altes factures de calefacció… és el moment d’aïllar correctament!

En moltes ocasions, el problema pot venir de fora pel que haurà de ser la comunitat de veïns qui prengui les mesures necessàries perquè gaudeixis completament del confort que ofereix una casa correctament aïllada.

Per contra, si el problema ve del teu habitatge caldrà veure la circumstància particular de cada persona:

  • Si el teu edifici se situa en un barri antic de Girona, segurament no té un aïllament de qualitat ja que en el moment de la seva construcció no existia la normativa vigent actual.
  • Si vius en un barri nou de la ciutat, segurament tens una porxada el que et dificultarà mantenir la calor en la teva llar. Això farà que el sòl estigui sempre fred i que els corrents d’aire t’impedeixin gaudir del teu habitatge.

Quines solucions oferim?

Amb l’ús d’aïllants naturals, com la cel·lulosa, es realitza un procés d’insuflat que consisteix a emplenar, mitjançant aire a pressió, les cambres que existeixen en cobertes, envans i sòls. Aquesta tècnica és efectiva tant en obres noves com en la rehabilitació.

El primer pas consisteix a estudiar les cambres existents amb un endoscopi, per a poder determinar l’estat d’aquestes. Això facilitarà determinar les quantitats i densitats que es necessita aplicar. Com a resultat, s’aconsegueix acabar amb els corrents d’aire, reduir les factures de consum energètic i oferir el confort necessari en qualsevol habitatge.

Per a concretar millor la solució de la teva llar, posa’t en contacte amb nosaltres. Els nostres professionals estudiaran les característiques de la teva casa per a veure l’opció d’aïllament que millor s’adapti a les teves necessitats.