Quan passes llargs hiverns a Girona en els quals el fred s’apodera de la teva casa i no aconsegueix agafar una temperatura agradable, és quan comences a pensar-te l’aïllament de la teva llar. Si la teva inquietud és saber quant trigaràs a amortitzar aquesta inversió, tranquil/a, et portem totes les respostes. És important tenir en compte la situació actual del teu habitatge ja que totes no tenen les mateixes necessitats ni solucions i d’això dependrà el tipus d’aïllament que necessitarà la teva casa.

Aspectes a tenir en compte en la despesa d’un bon aïllament:

  • El primer punt serà analitzar quin tipus d’aïllament necessita la teva llar. Des de Massich Girona sempre supervisem la situació de l’habitatge ja que en algunes ocasions el problema d’aïllament es pot solucionar de manera ràpida i econòmica.
  • Realitzem l’aïllament en un dia i sense obres, mitjançant petites perforacions en la paret introduïm el material aïllant.
  • Des d’aquest mateix moment començaràs a estalviar en la factura energètica de la teva casa. I sobretot el més important, començaràs a gaudir del confort que necessites en la teva llar.

Des d’aquest moment començaràs a gaudir d’un estalvi per a tota la vida i en un període aproximat de tres anys, amb les temperatures que solem tenir a Girona, tindràs amortitzada la inversió.

No t’ho pensis més, si busques un aïllament natural i de qualitat, contacta amb nosaltres. Estarem encantats d’analitzar la situació de la teva llar per a poder oferir-te sense compromís, la millor solució de manera ràpida i eficient.

Comença a gaudir de l’aïllament la teva llar!