Quan pensem en una casa compromesa amb el medi ambient, ens ve al cap la construcció sostenible. D’altra banda, tampoc hem d’oblidar les millores que podem realitzar en la nostra llar i el canvi d’alguns hàbits per a estalviar i aconseguir aquest compromís. No cal que sigui una construcció 100% sostenible, perquè aplicant petites millores com les d’aïllament, aconseguirem un % de sostenibilitat considerable.

  • Construcció: Un treball ha de tenir disseny, qualitat i ser sostenible per a aconseguir una gran eficiència energètica. A més podem utilitzar materials reciclats el que ens donarà aquest plus d’originalitat sense perdre el nostre compromís pel medi ambient.
  • Plantes: Si decorem la nostra casa amb elles, aportarem a la nostra llar un aire més saludable en purificar-lo de manera natural. S’ha comprovat que les plantes d’interior actuen com a eficaços filtres dels anomenats COV (substàncies tòxiques que estan en suspensió i respirem a casa).
  • Aïllament natural: Per les finestres podem perdre la calor de la nostra llar. Necessitem aïllar-la per a aconseguir un estalvi energètic i comoditat. Per a això, l’aïllament natural compleix amb els requisits necessaris per a aconseguir resultats de qualitat i sostenibles. A Massich disposem de diferents tipus d’aïllament natural que podrem oferir-te segons les teves necessitats.
  • Decoració: Si hem de decorar la nostra casa, o canviar alguns elements decoratius, és recomanable cercar aquells que tinguin certificat eco i tenir en compte aspectes de durabilitat. Podem trobar llums amb certificació mediambiental FSC, mobles reutilitzats… Et sorprendran!
  • Energia: Si estem a la recerca d’una xemeneia, podem triar una de qualitat però sense fum, ni olors, ni espurnes. Són fàcils d’utilitzar i netejar, s’alimenten amb bioetanol una font d’energia renovable. Les has provat?

En definitiva, si ens parem a pensar bé algunes de les decisions que prenem en crear i decorar la nostra llar, podrem aconseguir grans resultats per a nosaltres i per al nostre medi ambient. A més, des de Massich estarem encantats d’ajudar-te en el teu procés d’aïllament natural. No et penediràs!