Els banys o lavabos són una part essencial de la nostra llar. A causa de les dutxes més llargues del normal, els nostres sostres i parets pateixen excessiva humitat i calor. Per a donar solució a aquest problema, hem d’aïllar i impermeabilitzar els nostres banys de manera professional i amb materials de qualitat. Una solució freqüent en aquests casos, és l’ús de taulells per a evitar els problemes d’humitat.

Però si per contra, al nostre pis de Girona comptem amb paret i pintura, la solució pot complicar-se alguna cosa més. Tornem a recórrer a l’aïllament perquè el nostre dia a dia no pateixi les molestes conseqüències de la humitat. Amb l’aïllament que realitzem a Massich, podràs aconseguir:

  • Garantir la integritat de l’estructura (parets i sostres)
  • Resultats que duren en el temps
  • Fàcil aplicació, ja que es fa de manera ràpida i còmoda: Els resultats es poden comprovar en un dia i sense obres, deixant el teu bany aïllat de fred i la humitat
  • Estalvi de consum energètic
  • Aconseguir un ús eficient de la calefacció al no perdre calor
  • Estalvi econòmic, disminuint el preu de les factures
  • Suport al medi ambient: Utilitzant materials reciclats i naturals com el paper de periòdic i la llana de roca, estem contribuint a reduir les emissions de C02 a l’ambient.

En definitiva, tenint en compte els avantatges que ens ofereix un adequat aïllament i impermeabilització i la importància que tenen els banys en la nostra llar, és recomanable contractar a professionals per a dur a terme treballs d’aquest tipus si volem resultats de qualitat. D’aquesta manera, aconseguirem evitar problemes futurs, de manera ràpida i sense necessitat de preocupacions.

Si necessites posar fi a la humitat del teu bany o prevenir abans de curar, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, t’assessorarem davant qualsevol dubte per a oferir-te la millor manera d’aïllar el teu lavabo.