Les finestres són un element essencial a qualsevol llar. La seva qualitat i aïllament ens oferirà una estada agradable i benestar en la nostra llar, mantenint una temperatura òptima sense canvis bruscos.

Un bon aïllament en portes i finestres ens permet reduir les pèrdues energètiques a la nostra casa, reduint el consum de calefacció i aire condicionat el que ens permet un gran estalvi.

QUINS FACTORS HEM DE TENIR EN COMPTE PER A ACONSEGUIR UN BON AÏLLAMENT EN LES NOSTRES FINESTRES?

La tipologia i qualitat dels materials que la componen.

El PVC és un dels materials que ofereixen millor qualitat per a l’aïllament ja que és un material aïllant natural. Si a més porta distintius de qualitat, serà una garantia més per a la vostra tranquil·litat.

El vidre i la seva capacitat per a mantenir la diferència de temperatura entre l’interior i l’exterior.

L’essencial és mirar el valor O. Aquest valor ens indica la capacitat d’aïllament del vidre. Si és baix, significa que aconsegueix reduir les perdudes d’energia permetent-nos un gran estalvi energètic. Tot i això, és important revisar les etiquetes d’autenticitat i el clima on s’instal·laran aquestes finestres.

La qualitat dels perfils per a aconseguir major o menor hermeticidad i aïllament.

Si optem per una perfilería de qualitat superior, aconseguirem una total estanquitat a l’aigua, al vent, a la calor i al fred i evitant els corrents d’aire. En general, les finestres abatibles són més hermètiques que les corredisses.

Flexibilitat dels perfils i adaptabilitat de la finestra a les circumstàncies.

Si el disseny del perfil és de 58mm, la finestra es podrà adaptar a diferents estils.

Això són només alguns dels factors que hem de tenir en compte per a aconseguir un aïllament de qualitat en les nostres finestres. Si tens algun dubte o necessites qualsevol assessorament, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’atendre’t.