A Girona podem trobar multitud de llars amb un aïllament de mala qualitat o mal fet. Per a poder comprovar-ho, existeix la possibilitat d’utilitzar una càmera termogràfica o càmera tèrmica que mostra a una pantalla una imatge de la radicació calorífica que emet un habitatge.

COM PUC SABER SI LA MEVA LLAR ESTÀ MAL AÏLLADA?

En realitat no necessites cap cambra per a saber si aquest problema és a casa teva. Si un dia d’hivern notes fred en el seu interior, si les parets i els sostres estan freds o si la factura de la teva calefacció és considerablement elevada pots començar a preocupar-te. En aquests casos et recomanem que ens truquis per a poder verificar la procedència del problema i posar-nos a la feina per a solucionar-lo.

QUÈ PODEM FER EN AQUESTS CASOS?

El primer de tot serà analitzar els diferents ponts tèrmics, pilars, bigues, cants forjats i altres detalls constructius. Aquesta labor es fa amb l’ús d’una cambra endoscòpica, descobrint l’estat de la cambra d’aire, així com el seu gruix. Una vegada analitzada l’habitatge, es busquen diferents solucions triant l’aïllant adequat. Una solució encertada per a aquests casos pot ser el “insuflat” de llanes minerals, de fibres de cel·lulosa o de poliestirè.

L’AÏLLAMENT ÉS UNA OBRA MOLT LLARGA?

No. L’aplicació es realitza en un dia sense cap mena d’obra mitjançant uns orificis que permeten l’entrada a pressió d’aquests materials aïllants. Una vegada farcits aquestes cavitats, es tapen els forats i faltaria pintar-ho. Per tant, permet uns resultats ràpids i de qualitat.

Si necessites aïllar tèrmicament un habitatge per a acabar amb els problemes de comoditat o econòmics que ocasionen, no dubtis a comptar amb nosaltres. A més de tenir una llarga experiència que ens avala, estaràs triant una opció totalment compromesa amb el medi ambient.