Amb l’arribada del fred, la nostra casa, els nostres hàbits i nosaltres mateixos patim canvis.

Després d’una època de calor, la nostra llar (i nosaltres mateixos) s’enfronta a una incessant baixada de temperatures, l’arribada de l’hivern porta, a més, pluja i humitat.

A Massich ens hem proposat ajudar-te a posar a punt la teva llar de Girona per a l’arribada dels dies sota zero, Aïlla’t del fred!

La tardor a Girona, època de transformacions.

Els arbres es tenyeixen d’ocre, la ciutat s’omple cada vegada més primerenc de llums, el canvi d’hora, la nostra mascotes canvien de pelatge i nosaltres busquem els abrics oblidats en l’època estival.

I la nostra casa?

La nostra casa també pateix canvis. El fred comença a fer-se un lloc a les nostres habitacions sense adonar-nos i és que ella també necessita una posta a punt, i més si aquest hivern vols estalviar en les teves factures.

Abriga les teves habitacions, recupera les mantes, els edredons i, perquè no, les catifes que ens aporten una sensació de calidesa i ens aïllen del fred sòl.

Revisa portes i finestres. Amb el bon temps poden passar desapercebudes petits corrents d’aire provinents de les juntes de les portes o finestres mal segellades.

Revisa la caldera. Una caldera en males condicions no t’oferirà el servei adequat.

Purga els radiadors. Un clàssic de l’arribada de l’hivern, després de 6 mesos parats, els tubs dels radiadors han pogut emmagatzemar bosses d’aire, que, a part de realitzar un molest soroll, no escalfaran com deguessin.

Revisa la caixes de les persianes, especialment si el teu edifici és d’antiga construcció. Sovint les persianes són les grans oblidades i en realitat ens protegeixen, i molt, de les inclemències del temps.

Aïlla la teva casa. Aïllant les parets de la teva llar notaràs com la temperatura es manté a l’interior i cada vegada necessites un menor ús de la calefacció, amb el consegüent descens econòmic en la factura i el progressiu augment de confort en el teu habitatge. L’aïllament tèrmic ecològic ens permet un descens de la despesa en energia o electricitat (depenent del teu sistema de calefacció).

La tardor és també una època que convida a la re-decoració de la llar, a vestir-lo amb cortines, coixins, mantes i banyar-lo de la llum càlida d’una espelma.

Prepara’t amb Massich i aïlla’t del fred de Girona!