Avui dia s’utilitzen diferents materials per a aïllar nous edificis. Quan es treballa amb materials aïllants de qualitat, s’aconsegueix que la humitat, la calor o el so no entrin a l’interior de l’habitatge o el local comercial. Si estàs pensant a millorar la qualitat de qualsevol edifici, posa atenció perquè volem parlar-te d’alguns materials que ofereixen una gran qualitat aïllant:

  • Cel·lulosa: Aquest aïllant natural, permet millorar la qualitat tèrmica i acústica dels edificis mitjançant paper de periòdic reciclat. A més, cal destacar les seves propietats ignífugues i antifúngiques. Ofereix la possibilitat de reduir el consum d’energia pel que també un estalvi important en les factures. Un aspecte a tenir en compte és que aquest material és dels més competitius en termes econòmics i tècnics ja que la matèria primera és abundant i poc costosa.
  • Poliestirè expandit: També conegut com EPS, és perfecte per a aïllar cavitats amb possible presència d’humitat. Ho podem trobar en diferents formats i amb diferents densitats per a aconseguir diversos valors de conductivitat de calor. Perfecte per a aïllar l’interior o l’exterior de les façanes i a més és molt resistent a l’aigua i amb gran durabilitat.
  • Els minerals: Com la llana de roca que treballem nosaltres, són materials amb gran lleugeresa i que ofereixen una gran protecció a la calor, soroll i foc.

A Massich Girona, treballem amb tots aquests materials des de fa molts anys, per la qual cosa podrem assessorar-te de manera professional i sense compromís, perquè sàpigues quin aïllament és el més indicat en el teu habitatge o local comercial.