Arriben mesos per a gaudir d’uns merescuts dies de descans i per això volem parlar sobre el turisme natural, una alternativa que cada vegada està més present en nombrosos hotels i que val la pena conèixer.

Si investigues una mica, veuràs que existeixen allotjaments sostenibles a la ciutat, en el camp, a la muntanya i en el mar. Amb arquitectura sostenible i en entorns espectaculars.

Una bona opció pot ser optar per hotels que utilitzin la seva forma de construcció com a autosuficient, com les cases passives que comentàvem en entrades anteriors. En aquest cas degut al seu aïllament tèrmic i les qualitats del propi edifici, podràs gaudir d’uns dies increïbles aprofitant els propis recursos de la naturalesa.

Un altre avantatge dels allotjaments ecològics, és el poder veure com es conreen els fruits de l’horta, el procés de reproducció de les verdures i les fruites sense afegits químics i amb abonaments naturals.

El poder veure d’on procedeix la llet, els ous… o fins i tot observar ocells per a entendre el procés migratori dels ocells. En una opció ideal per a gaudir i aprendre coses noves al mateix temps: Què són els productes km0, entendre les distàncies que recorren els productes i sobretot gaudir de noves experiències.

En definitiva, si t’agradaria gaudir d’un hotel d’aquestes característiques, no dubtis a visita alguna, de ben segur que hi trobaràs veritables meravelles!