Moltes vegades, el propi garatge és la principal entrada de fred i calor en la nostra llar. Aquestes zones, es denominen “no calefactades” pel que és de vital importància aïllar correctament cada cavitat per a evitar les pèrdues energètiques de l’habitatge. Com a dada curiosa, s’estima que el 10% de l’energia que consumim la perdem mitjançant l’esforç d’aconseguir una temperatura agradable en perdre fred o calor mitjançant garatges o pàrquings.

Per a aconseguir aquest aïllament, és recomanable la tècnica del projectat, amb cel·lulosa o amb llana de roca. D’aquesta manera, aconseguim resultats de qualitat sense necessitat d’obres i en poc temps. Entre aquestes variants, la tècnica de l’aïllament projectat en humit, té grans prestacions i a més, ens protegeix contra el foc. Aquesta resistència arriba a ser entre 30 i 40 minuts, produint-nos per tant un doble benefici.

Com el nom indica, es requereix aigua per a aquesta mena d’aplicació: S’empra fibres de cel·lulosa amb aire a pressió i una petita quantitat d’aigua, en alguns casos també cola per a aconseguir així que el material quedi adherit a la superfície.

Tot i que és una solució adequada per a un garatge ja que l’estètica no és tan important com en un altre espai de la nostra llar, nosaltres t’oferim la possibilitat de pintar, per a aconseguir un bon aïllament tèrmic i acústic (funciona molt bé per a la reverberació) amb un acabat cuidat. En definitiva, aquests sistemes de projecció en humit són de gran efectivitat i molt econòmics ja que s’apliquen de manera ràpida el que permet abaratir els costos.

Si necessites aïllar el teu garatge o pàrquing a Girona, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Per la nostra ètica mediambiental treballem amb materials naturals que ens permeten reduir el CO₂; D’aquesta manera, aconseguiràs el millor aïllament de la ciutat sense perdre el teu compromís amb el medi ambient!