Pintar sòls i paviments en la indústria alimentària i sectors sanitaris, amb pintura alimentària epoxi certificada per a contacte directe i indirecte amb aliments i begudes.

Descripció del problema

L’aplicació en sòls i paviments de les pintures Fakolith epoxi alimentàries aptes per a contacte directe i indirecte, és cada vegada una aplicació més demandada per la indústria, entitats de certificació alimentària, inspecció sanitària, etc. És clar que la pintura epoxi, amb les seves limitacions, sol ser el tipus de pintura per a l’acabat més habitual en sòls, paviments i paviments multicapa. Gràcies a les pintures epoxi d’altes prestacions FK-45 FoodGrade (BPA Compliant) i també FK-45 FoodGrade Hygienic (BPA Free), es disposa de garantia de certificació alimentària de contacte directe i indirecte amb aliments. Ambdues incorporen acció antibacteriana BioFilmStop, per a major higiene i seguretat alimentària i sanitària.

Recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte abans d’iniciar un treball amb aquestes pintures.