A Massich portem anys realitzant l’aïllament insuflat a Girona però, saps en què consisteix en realitat aquesta tècnica?

Principalment s’empra en edificis o habitatges amb façanes amb cambra o de doble fulla i s’injecta aïllants a granel per totes les cambres d’aire tancades, de façanes o falsos sostres, repartint el material per tota la cambra, la qual cosa dóna com a resultat un sistema d’aïllament sense ponts tèrmics. És a dir, s’evitarà la lliure circulació d’aire i l’entrada de fred o calor cap a l’interior de l’habitatge el que possibilita reduir la pèrdua d’energia.

Aquesta tècnica permet realitzar un aïllament de qualitat en menys de 24 hores i obtenint beneficis tèrmics i acústics des del primer dia, sense pèrdua d’espai i sense obres.

La solució de l’aïllament insuflat és la més estesa en la majoria d’habitatges que es van construir a partir dels anys 1930 i fins a l’actualitat.

En definitiva, si busques un aïllament de qualitat, que s’instal·li ràpid i que et permeti estalviar en la factura de la llum i gas a final de mes, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Analitzarem la teva situació en particular i et donarem un pressupost sense cap compromís. T’esperem!