Un dels llocs pels quals més calor perdem en la nostra llar són les persianes. És imprescindible aïllar els calaixos si no volem perdre tota la calor de la calefacció i que la factura de la llum de dispari.

Segons estudis, per les finestres s’escapa un 30% de l’energia del teu habitatge. No té res a veure amb la qualitat de les finestres, ja que per molt bones que siguin, el pont tèrmic que hi ha en els calaixos faran que entre l’aire fred cap a la teva casa.

Quan decideixis aïllar els calaixos de les persianes de la teva llar, no guanyaràs només en temperatura, també en aïllament acústic ja que molts dels sons de l’exterior deixaran de molestar-te.

Per a realitzar aquesta labor d’aïllament podem utilitzar diferents materials: panells aïllants, llana, poliestirè expandit…en cada cas estudiem l’opció més adequada perquè resultat sigui el desitjat.

Si et sents identificat amb el que t’hem explicat i creus que pels calaixos de les finestres de la teva casa es perd calor, contacta amb nosaltres i oblida’t de tots els teus problemes. T’ajudarem perquè amb resultats professionals, tinguis uns calaixos perfectament aïllats!