Si estàs pensant en comprar un habitatge o necessites controlar la despesa de la teva llar a Girona, és important saber si l’aïllament és de qualitat o no. Un dels factors determinants en el moment de plantejar-te l’aïllament de la teva llar, és el preu elevat en les factures de la llum per culpa de la calefacció, per exemple. També és important comprovar si existeixen humitats o floridures ja que pot repercutir en la qualitat del nostre habitatge.

Per a ajudar-te amb aquest problema, hem seleccionat alguns punts a tenir en compte en el moment de valorar l’aïllament d’una casa. Alguns dels més importants són:

  • Les finestres ens seran de gran ajuda, ja que si observem que hi ha condensació en la part interior dels vidres, significa que la nostra casa no està ben aïllada.
  • Si tenim posada la calefacció però alguna habitació segueix sense escalfar-se, serà també per un mal aïllament. A l’estiu ens passarà igual però amb l’aire condicionat.
  • Taques d’humitat, floridura en alguna paret…són clars símptomes d’aquest problema i han de solucionar-se com més aviat millor.
  • Si amb les finestres tancades escoltes el so del vent, seguim amb un aïllament inadequat per a la nostra llar.

Com hauràs pogut comprovar, és necessari revisar aquests punts per a assegurar-se un aïllament adequat. D’aquesta manera, aconseguiràs reduir el consum d’energia i les factures de la teva llar. A més, tindràs un gran confort en el teu habitatge el que et permetrà gaudir-la molt més.

Si després de realitzar les comprovacions oportunes necessites algun assessorament o informació per a solucionar els teus problemes d’aïllament, a Massich comptem amb el millor aïllament natural i podrem ajudar-te sense realitzar obres excessivament molestes i sense afectar al medi ambient. Descobreix la nostra manera de treballar, els materials naturals amb els quals treballem i comença a gaudir de la teva casa amb total tranquil·litat.